ervaren vakmanschap
voor de beste kwaliteit
onze dienstverlening
Als u plannen heeft om een huis of villa te bouwen, uw woning uit te breiden of te renoveren in Limburg dan helpen wij u graag verder. Bouwwerken Neyens is een bouwbedrijf waarbij u erop kan vertrouwen dat alles volgens de regels van de kunst verloopt.

Daar zorgen niet alleen onze ervaren vakmannen voor maar ook de dagdagelijkse supervisie van Sven Neyens. Zelfs indien u tijdens de uitvoering van het plan aanpassingen wenst, stellen wij ons flexibel op om met het juiste advies, samen tot een gepaste oplossing te komen.
Algemene ruwbouwwerken
Als u op zoek bent naar een aannemer die al uw ruwbouwwerken tot een kwalitatief en duurzaam einde brengt, hoeft u niet verder te zoeken. Wij kunnen dit namelijk volledig van A tot Z voor u voorzien. Dit kan uiteraard zowel voor nieuwbouw als voor verbouwen of bijgebouwen. Wat houdt dat in? Grond-, beton-, en metselwerken, verschillende soorten metselverbanden, metaalconstructiewerken, rioleringswerken, etc...
Renovatie
Is het tijd om uw woning een opfrisbeurt te geven?
Heeft uw gevel een dringende renovatie nodig?
Wij zorgen ervoor dat uw huis, villa, hoeve, etc
opnieuw zal stralen! Daarnaast staan wij u graag bij
met ons professioneel advies. Verbeteringswerken,
volledige gevelrenovatie, herstellingswerken, verzakkingen, vochtbestrijding, accidentherstellingen, en nog veel meer.
Bijgebouwen
Begint uw woning wat te klein te worden of heeft u graag een poolhouse? Dan is het uiteraard tijd om uit te breiden en bij te bouwen. Hoe kunnen wij u hierbij helpen? Oa door grondwerken, betonwerken, rioleringswerken, afbraakwerken, veranda’s, andere bijgebouwen, etc...
Verbouwingen
Zou u graag de binnen- en of buitenkant van uw woning aanpassen? Dan kunnen wij u helpen bij de verbouwingen. Zo bent er zeker van dat alles volgens plan verloopt. Dit houdt in, breekwerken, plaatsen poutrellen, stutwerken, renoveren, metaalconstructies, etc... Kortom alles om ervoor te zorgen dat de verbouwing het gewenste resultaat behaalt!
Neem met ons contact op als u belgische vakmanschap & kwaliteit net zo waardeert als onze huidige klanten.
contact