ervaren vakmanschap
voor de beste kwaliteit
historie
In 1939 werd Bouwwerken Neyens door Hubert Neyens opgericht. Na zijn studies, vervoegde Huberts´ zoon, Jaak, zijn vader in het bedrijf. Samen zorgden ze ervoor dat de firma gestaag groeide. Later stapte Jaaks´ jongste telg, Sven, ook in de familieonderneming en de derde generatie was een feit.
Intussen is Bouwwerken Neyens in Noord-Oost Limburg uitgegroeid tot een heuse bouwreferentie. Men heeft vele grote en complexe projecten tot een goed einde gebracht waarvan het resultaat altijd gezien mocht worden.

Ook nu nog zorgt Sven ervoor dat de naam Neyens alleen maar positief van mond tot mond blijft gaan. Ieder project wordt nauwkeurig uitgevoerd door ervaren vakmensen die door Sven persoonlijk, ter plaatse, worden aangestuurd.

De firma beschikt over een zeer aangepast eigen machinepark en voert zoveel mogelijk werk zelf uit. Zo garandeert men niet alleen de beloofde kwaliteit maar ervaart de klant dat BWN een uiterst betrouwbare bouwonderneming is.
Vindt u kwaliteit, duurzaamheid, degelijkheid & vertrouwen even belangrijk als ons? neem dan nu contact op om uw droomwoning te bespreken
contact